​Psykolog Vibeke Bie

v/Livsfabrikken

​Rosensgade 38D

8000 Aarhus C

Tider og priser

Åbningstider

Min klinik ligger i Rosensgade 38D, 8000 Aarhus C. Klinikken er en del af Livsfabrikken, hvor vi er to psykologer og en psykiater. Her har jeg typisk samtaler mellem kl. 9.00-14.00 og svarer på mails og telefonopkald herefter. Der er generelt lukket om tirsdagen, hvor jeg underviser på Region Midt's Livsstilscenter, Horsens Hospitalsenhed.

Ventetid og ferie

I travle perioder og op til ferier lukker jeg for opstart af nye forløb for at skabe mest mulig ro omkring arbejdet. På forsiden vil det fremgå, om der aktuelt er åbent eller lukket for nye klienter. Jeg holder typisk ferie og afspadserer i forbindelse med skolernes planlagte ferieuger.  

Betaling og priser

Betaling foregår enten via MobilePay eller netbankoverførsel. Man skal forvente en prisstigning på 1,2% om året.

Bemærk: Man kan ikke bruge henvisning fra egen læge, da klinikken ikke har overenskomst med regionen. Alternativt kan du undersøge, om du kan få tilskud fra din forsikring, arbejdsplads, A-kasse eller fagforening i stedet. 

Individuel terapi:

  • Selvbetaler: 900 kr./45 min.
  • Anden betaler: 1000 kr./45 min. (fx forsikring, arbejdsplads, fagforening o.l.)
    ​​

Parterapi:

  • Privatbetaling: 1800 kr./90 min.
  • Anden betaler: 2000 kr./90 min.

Coaching og supervision:

1-2 personer: 1200 kr. + moms/60 min.

3-6 personer: 1500 kr. + moms/60 min.

7-10 personer: 1800 kr. + moms/60 min.

11-14 personer: 2100 kr. + moms/60 min. 

Bemærk, at coaching og supervision i modsætning til terapi er momspligtige ydelser. Supervision ifm. autorisation til psykologer er dog ikke momspligtig. 

Ved supervision og aftaler ude i virksomheder fastsættes prisen efter opgavens indhold og omfang. Ring eller mail for nærmere tilbud og aftale.

​Afbud

Afbud til individuel terapi og parterapi gives via sms eller mail inden kl. 16 dagen før. Ved for sent afbud (efter kl. 16 dagen før og inden kl. 8 på dagen) opkræves halvdelen af samtales gebyr. Ved afbud efter kl. 8 samme dag og ved udeblivelse opkræves det fulde gebyr.

Ved coaching af grupper og supervisionsopgaver aftales der specifikke afbudsregler.

Jeg tror på et liv før døden, og det har jeg i sinde at leve. 

​Malene Schwartz