​Psykolog Vibeke Bie

v/Livsfabrikken

​Rosensgade 38D

8000 Aarhus C

Hverdagsglæde

Hverdagen er den dag, der kommer igen og igen, og som har en tendens til at blive halvgrå og tyndslidt, hvis man ikke arbejder bevidst med at fylde glæde og livsenergi på den. Alle har deres udfordringer i dagligdagen – nogle sværere end andre, men samtidig er der stor forskel på, hvordan vi tackler dem.

Hverdagsglæde er ofte et tema i det terapeutiske arbejde, hvor det for mange mennesker er en vigtig proces at afdække, hvad det er for et liv, de egentlig ønsker sig – i dagligdagen. Hvor giver det mening for dem at lægge deres kræfter og energi?

Jeg tilbyder også et foredrag med temaet hverdagsglæde. Her sættes der fokus på, hvor vigtigt og samtidig svært det kan være at skabe en hverdag i balance. En hverdag hvor vi er til stede og trives, uanset om det er hjemme/privat, ude/socialt eller på jobbet.

Book modulet hverdagsglæde til din arbejdsplads eller forening enten som et muntert foredrag om et dybsindigt emne eller som workshop eller længere kursus. Uanset formen bruger jeg anekdoter, praktiske eksempler og forslag til øvelser derhjemme for at komme omkring, hvordan vi kan blive bedre til at nyde hverdagen – hver dag. Det handler om at finde ind til det, der er vigtigt i hverdagen, om at blive bedre til at give sig selv omsorg (egenomsorg) og om at være mere bevidst til stede, der hvor vi er. Det handler om, med Malene Schartz' ord at tro på livet før døden og leve det.

There is a crack in everything. That's how the light gets in.

Leonard Cohen