​Psykolog Vibeke Bie

v/Livsfabrikken

​Rosensgade 38D

8000 Aarhus C

Praktisk info

Aarhus og Odense

Mandag, tirsdag og onsdag er jeg i min klinik i Rosensgade 38D, 8000 Aarhus C. Min klinik i Aarhus er en del af Livsfabrikken, hvor vi er to psykologer og en psykiater.

I Aarhus har jeg samtaler mandag-onsdag kl. 9.30, 10.45, 13.00 og 14.15.​

Torsdag og fredag arbejder jeg hos Psykolog Centrum i Odense, hvor vi ligeledes er et større klinikfællesskab. Følg linket​ her​ for at finde priser og adresse i Odense.

I Odense har jeg samtaler torsdag og fredag kl. 8.00, 9.00, 10.00, 11.00 og 13.00.

Du skal sætte ca. en time af, hvor selve samtalen varer ca. 45-50 min. og det praktiske vedrørende betaling og bestilling af nye tider klares efterfølgende.

​​

Ventetid

Der er pt. mulighed for at få en ny tid i starten af oktober i Odense og i starten af november i Aarhus.

Priser – Aarhus

Individuel terapi

950 kr.

Parterapi

1250 kr.

Rabat til selvbetalere

-100 kr.

Grupper, små

1500 kr. (2-5 pers.)

Jeg har ikke aftale med sygesikringen og tager derfor ikke imod henvisning fra lægen. Hvis du vælger ikke at gøre brug af din henvisning, er du naturligvis velkommen hos mig. Du kan evt. undersøge, om du kan få tilskud fra din forsikring, arbejdsplads, A-kasse eller fagforening. 

For priser hos Psykolog Centrum i Odense, følg linket her.

Ved supervision og aftaler ude i virksomheder fastsættes prisen efter opgavens indhold og omfang. Ring eller mail for nærmere tilbud og aftale.

​Afbud

Afbud gives via sms eller mail inden kl. 8 samme dag. Ved for sent afbud (efter kl. 8 samme dag) opkræves et gebyr på 400 kr. Ved udeblivelse opkræves det fulde gebyr.

Følg linket ​her​ for at finde afbudsreglerne for Psykolog Centrum i Odense.

Rosensgade 38D i centrum af Aarhus

Rosensgade ligger tæt ved Pustervig Torv bag ved Lille Torv og Store Torv med mange gode busforbindelser. Se hvilke busser du kan tage på rejseplanen.dk

Hvis du er i bil finder du betalingsparkering både i Magasins P-hus, ved Domkirken og på havnen. Gratis parkering er mulig i gaderne bag Nørregade, ofte kaldet Ø-gade kvarteret.

Vi tager bedst vare på fremtiden ved at tage vare på nuet.​

Jon Kabat-Zinn​