"At vove er at miste fodfæstet et kort øjeblik - ikke at vove er at miste sig selv."

- Søren Kierkegaard

Priser og opstart af nye forløb

Opstart af nye forløb

Åbningstider

​Min klinik ligger i Rosensgade og er en del af Livsfabrikken, hvor vi er to psykologer og en psykiater. Her har jeg typisk samtaler mellem kl. 8.30-15.00. Der er generelt lukket om tirsdagen, hvor jeg underviser på Livsstilscenter Brædstrup, der er en del af Regionshospitalet Horsens.

Ventetid og ferie

​I travle perioder og op til ferier lukker jeg for opstart af nye forløb for at skabe mest mulig ro omkring arbejdet. På forsiden vil det fremgå, om der aktuelt er åbent eller lukket for nye klienter. Jeg holder typisk ferie og afspadserer i forbindelse med skolernes planlagte ferieuger.

Vedr. henvisning fra lægen
Man kan ikke bruge henvisning fra egen læge, da klinikken ikke har overenskomst med regionen. Alternativt kan du undersøge, om du kan få tilskud fra din forsikring, arbejdsplads, A-kasse eller fagforening i stedet. Hvis du får tilskud fra en anden betaler, vil du som oftest selv betale dine fakturaer og efterfølgende få beløbet refunderet fra fx din forsikring.

Mulighed for online samtaler

​​Bemærk, at der er mulighed for at have online samtaler via en sikker, krypteret forbindelse. Du får adressen tilsendt af mig, når du booker en online samtale. Klienter, der er oprettet i mit system, har adgang til online booking.

Priser - terapi

Vælg mellem

  • 45 min. á 1000 kr.
  • 60 min. á 1200 kr.

Priser - coaching og supervision

Coaching og supervision er i modsætning til terapi momspligtige ydelser og bookes typisk af læger, psykologer, andre erhvervsdrivende, offentlige virksomheder og organisationer. Supervision ifm. autorisation og specialistuddannelse til psykologer er ikke momspligtige ydelser, da de hører under psykologernes efteruddannelse. 

Timeprisen for coaching og supervision er: 

  • 1200 kr. + moms for individuelle samtaler
  • 1800 kr. + moms for grupper med max. 8 personer

​​

Ved aftaler i virksomheder fastsættes pris og afbudsregel efter opgavens indhold og omfang. Ring eller mail for nærmere tilbud og aftale.

Kontakt mig​

Udfyld formularen med dine oplysninger og jeg vender tilbage hurtigst muligt. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt