"At vove er at miste fodfæstet et kort øjeblik - ikke at vove er at miste sig selv."

- Søren Kierkegaard

​Tider og priser

Åbningstider

​Min klinik ligger i Rosensgade og er en del af Livsfabrikken, hvor vi er to psykologer og en psykiater. Her har jeg typisk samtaler mellem kl. 9.00-15.00. Der er generelt lukket om tirsdagen, hvor jeg underviser på Livsstilscenter Brædstrup, der er en del af Regionshospitalet Horsens.

​Opstart af nye forløb

Ventetid og ferie
​I travle perioder og op til ferier lukker jeg for opstart af nye forløb for at skabe mest mulig ro omkring arbejdet. På forsiden vil det fremgå, om der aktuelt er åbent eller lukket for nye klienter. Jeg holder typisk ferie og afspadserer i forbindelse med skolernes planlagte ferieuger.

Vedr. henvisning fra lægen
Man kan ikke bruge henvisning fra egen læge, da klinikken ikke har overenskomst med regionen. Alternativt kan du undersøge, om du kan få tilskud fra din forsikring, arbejdsplads, A-kasse eller fagforening i stedet. Hvis du får tilskud fra en anden betaler, vil du som oftest selv betale dine fakturaer og efterfølgende få beløbet refunderet fra fx din forsikring.

​​

Booking af tider og rettidigt afbud

Når man er oprettet i mit system som aktiv klient, kan man booke tider via min online kalender her. I kalenderen kan man booke, aflyse og flytte sine tider. Rettidigt afbud er inden kl. 12 dagen før. Ved for sent afbud (efter kl. 12 dagen før og inden kl. 8 på dagen) opkræves halvdelen af samtales gebyr. Ved afbud efter kl. 8 på samme dag og ved udeblivelse opkræves det fulde gebyr. Ved coaching af grupper og supervisionopgaver aftales specifikke afbudsregler.

Priser

Terapi

Første samtale: 60 min. á 1200 kr. (længere varighed)

Efterfølgende samtaler: Vælg mellem

  • 45 min. á 950 kr.
  • 60 min. á 1200 kr.
  • 90 min. á 1900 kr.

Bemærk, at der er mulighed for at have online samtaler via en sikker, krypteret forbindelse. Du får adressen tilsendt af mig, når du booker en online samtale. Klienter, der er oprettet i mit system, har adgang til online booking.

Coaching og supervision:

  • 1-2 personer: 1200 kr. + moms/60 min.
  • ​3-8 personer: 1800 kr. + moms/60 min.

Bemærk, at coaching og supervision i modsætning til terapi er momspligtige ydelser. Supervision ifm. autorisation og specialistuddannelse til psykologer er dog ikke momspligtig.

​​

Ved supervision og aftaler ude i virksomheder fastsættes prisen efter opgavens indhold og omfang. Ring eller mail for nærmere tilbud og aftale.​

Betaling

Betaling foregår via kontooverførsel til min konto i Danske Bank, Frederikshavn afdeling, reg.nr. 4782 og kontonr. 4782109413. Man skal forvente en årlig prisstigning på ydelserne.

Kontakt mig​

Udfyld formularen med dine oplysninger og jeg vender tilbage hurtigst muligt. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt