"Livet forstås baglæns - men må leves forlæns."

- Søren Kierkegaard

Supervision

Supervision er et redskab til faglig udvikling og sikring af arbejdets kvalitet og kan på mange måder betragtes som et skræddersyet uddannelsesforløb over kortere eller længere tid, der starter med en fælles aftale om supervisionens formål og fokus.


Supervision er effektiv:

  • Når man ønsker at videreudvikle eller genfinde sine kompetencer inden for sit arbejdsområde.


  • Når man bruger sig selv som redskab i sit arbejde og derfor vil have gavn af at kende sine reaktionsmønstre og de interaktionsdynamikker, man er en del af.


  • Når man gerne vil lære at håndtere sit arbejde og de tunge opgaver på en måde, så de ikke dræner uhensigtsmæssigt meget og fører til stress og udbrændthed.


  • Når man har brug for at bearbejde og håndtere pludseligt opståede hændelser eller kritiske situationer i forbindelse med arbejdets udførelse.


Supervision som læringsrum og -proces

Supervision udgør både et læringsrum og en læringsproces, hvilket ofte vil kræve personligt mod og engagement at gå ind i. Det har jeg den største respekt for, og jeg vægter derfor samarbejdet højt. Her deler vi åbent og uden fordomme vores refleksioner og anerkender intentionen med det der blev sagt eller gjort. Et trygt sted at være er et godt sted at lære, som man siger.

Jeg tilbyder supervision til ledere, individuelt og i gruppe, samt supervision af andre faggrupper, også individuelt og i gruppe. 

Ring eller send en mail, hvis du ønsker at høre mere om muligheder og priser.

Kontakt mig​

Udfyld formularen med dine oplysninger og jeg vender tilbage hurtigst muligt. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt