​Psykolog Vibeke Bie

v/Livsfabrikken

​Rosensgade 38D

8000 Aarhus C

Supervision og egenterapi til psykologer

Du er dit eget vigtigste redskab

​Som psykolog er man sit eget vigtigste redskab. ​Det kan ikke understreges nok! Supervision og egenterapi er derfor  helt centrale investeringer, der er med til at styrke din faglige udvikling og din trivsel i jobbet.

Jeg har gennem flere år superviseret unge psykologer og nyder i den grad samarbejdet om at skabe et trygt og nysgerrigt læringsrum, hvor du som supervisand har mod på at kigge nærmere på dig selv, dit virke og dine virkemidler. 

På vej mod autorisation

Hvis du er på vej mod autorisation, har vi mulighed for at sammensætte et samlet eksternt supervisionsforløb, hvor du så at sige kommer godt rundt i alle hjørner af dit virke. Vi identificerer særlige interesseområder og arbejdsrelaterede værdier for dig som psykolog, genkender handlemønstre og udfordringer, der måske går igen på tværs af opgaver eller situationer og fokuserer på viden og kompetencer, du gerne vil styrke. Vi evaluerer og justerer selvfølgelig supervisionen undervejs, så den kommer dig til nytte bedst muligt på vej mod din autorisation. 

3. bølge kognitiv adfærdsterapi

Hvis du interesserer dig for 3. bølge kognitiv adfærdsterapi, herunder mere specifikt Acceptance and Commitment Therapy, mindfulness og compassion, så er et supervisionsforløb hos mig også en oplagt mulighed. Vi deler nemlig en fælles interesse, som jeg gerne vil hjælpe dig med at stå stærkere i samt integrere i dit faglige virke og / eller dit private liv. 

Egenterapi

Hvor supervision er målrettet dit faglige virke samt dine personlige og faglige virkemidler på jobbet, er egenterapi målrettet dig som menneske, hvad end det er privat eller på job. Bliv klogere på hele dig og styrk din psykologiske fleksibilitet i livet generelt eller mere specifikt ift. aktuelle udfordringer eller vilkår. Vi kan alle holde til noget, men ingen kan holde til alt. Heller ikke psykologer. Psykologer mærker også følelser som angst, sorg, afmagt, afsky og vrede. Og psykologer skal på lige fod med alle andre lærere at navigere i de mange følelser og tanker livet giver os. Brug egenterapi til at skabe mere fast grund under fødderne og retning i livet. 

Ring eller send en mail. Så kontakter jeg dig hurtigst muligt for at høre nærmere om dine ønsker til supervision.

Some people go through life. Other people grow through life.

Heddy Schleifer