"Livet forstås baglæns - men må leves forlæns."

- Søren Kierkegaard

Supervision og egenterapi til psykologer

Du er dit eget vigtigste redskab

​​Som psykolog er man sit eget vigtigste redskab. ​Det kan ikke understreges nok! Supervision og egenterapi er derfor  helt centrale investeringer, der er med til at styrke din faglige udvikling og din trivsel i jobbet.

Jeg har gennem flere år superviseret unge psykologer og nyder i den grad samarbejdet om at skabe et trygt og nysgerrigt læringsrum, hvor du som supervisand har mod på at kigge nærmere på dig selv, dit virke og dine virkemidler.

På vej mod autorisation eller specialist

Hvis du er på vej mod din autorisation eller er ved at uddanne dig til specialist i klinisk psykologi, psykoterapi for voksne, har vi mulighed for at sammensætte et supervisionsforløb, hvor du så at sige kommer godt rundt i alle hjørner af dit virke. Vi identificerer særlige interesseområder og arbejdsrelaterede værdier for dig som psykolog, genkender handlemønstre og udfordringer, der måske går igen på tværs af opgaver eller situationer og fokuserer på viden og kompetencer, du gerne vil styrke. Vi evaluerer og justerer selvfølgelig supervisionen undervejs, så den kommer dig til nytte bedst muligt.

3. bølge kognitiv adfærdsterapi

Hvis du interesserer dig for 3. bølge kognitiv adfærdsterapi, herunder mere specifikt Acceptance and Commitment Therapy, mindfulness og compassion, så er et supervisionsforløb hos mig også en oplagt mulighed. Vi deler nemlig en fælles interesse, som jeg gerne vil hjælpe dig med at stå stærkere i samt integrere i dit daglige virke.

Egenterapi

Hvor supervision er målrettet dit faglige virke samt dine personlige og faglige virkemidler på jobbet, er egenterapi målrettet dig som menneske, hvad end det er privat eller på job. Bliv klogere på hele dig og styrk din psykologiske fleksibilitet i livet generelt eller mere specifikt ift. aktuelle udfordringer eller vilkår. Vi kan alle holde til noget, men ingen kan holde til alt. Heller ikke psykologer. Psykologer mærker også følelser som angst, sorg, afmagt, afsky og vrede. Og psykologer skal på lige fod med alle andre lære at navigere i de mange følelser og tanker livet giver os. Brug egenterapi til at skabe mere fast grund under fødderne og retning i livet.

Kontakt mig​

Udfyld formularen med dine oplysninger og jeg vender tilbage hurtigst muligt. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt