"Livet forstås baglæns - men må leves forlæns."

- Søren Kierkegaard

Supervision til teams

​Du ved det allerede, men lad mig sige det igen: Supervision er en utrolig vigtig investering! Supervision er nemlig med til at vedligeholde og udvikle både samarbejdet og de faglige kompetencer, I har i jeres team. Det er igen med til at styrke både jeres virke og jeres trivsel. Det er det, man kan kalde en win-win situation, og dermed en god investering for både jeres team og jeres organisation.

Supervisanden og gruppen

​​Når jeg laver supervision med en gruppe, er der et særligt fokus på, hvordan gruppen bedst kan støtte læring, udvikling og trivsel hos den enkelte i teamet - til glæde for alle.

Det vil sige, at jeg leder en supervision, hvor supervisionen gives til jer én af gangen, hvor I skiftes til at have et emne eller en problemstilling med, og hvor hele gruppen bringes aktivt i spil med henblik på at være til nytte for supervisanden. Det giver specifik viden og udvikling til den enkelte og mulighed for generaliseret viden og udvikling til hele gruppen.

Et trygt rum og en tryg proces

Supervision kan berøre tanker og vække følelser, som kan opleves sårbare at dele med andre. Jeg har derfor en særlig opmærksomhed på at gøre supervisionen til et trygt sted at være og et trygt sted at lære. Ellers kommer supervisionen ikke til at gøre nogen positiv forskel. Når man føler sig tryg i gruppen og i supervisionen, er der nemlig plads til at udfordre sig selv og hinanden, eksperimentere, have det sjovt og lære imens.

Kontakt mig​

Udfyld formularen med dine oplysninger og jeg vender tilbage hurtigst muligt. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt