​"Jeg tror på et liv før døden, og det har jeg i sinde at leve."

​- Malene Schwartz

Samarbejde og arbejdsglæde

Der er med rette et stort fokus på stress og konsekvenserne af stress i dagens Danmark. Op imod hver fjerde sygemelding i Danmark skyldes stress, og ca. 10-12% af den danske befolkning oplever dagligt symptomer på alvorlig stress (jf. stressforeningen.dk).


En af de væsentlige belastninger, mange oplever, findes i samarbejdet på arbejdspladserne og i muligheden for engagement og anerkendelse. Ved faktorernes tilstedeværelse resulterer de ofte i større grad af arbejdsglæde og trivsel, og ved deres fravær kan de resultere i belastet arbejdsmiljø og bidrage til udviklingen af stress hos medarbejdere og ledere.


Det er derfor relevant at se på, hvordan det gode samarbejde og muligheden for engagement og anerkendelse kan bevares og styrkes på arbejdspladsen. Det gode samarbejde gælder ikke kun det gode samarbejde mellem kollegaer og ledelse, men inkluderer også forholdet mellem medarbejderne generelt og de interessenter, der knytter sig til virksomheden eller organisationen. Det gode samarbejde handler i høj grad om måden, vi møder hinanden på, vores relation og kommunikation, og når det gode samarbejde danner en tryg base for det videre arbejde, kan både opgaveløsning og trivsel styrkes til fordel for alle parter.

Workshops, oplæg og temadage

Få sammensat jeres eget målrettede foredrag eller længerevarende forløb og få hjælp til at forstå de kommunikationsstrategier, mennesker tyer til i pressede situationer, og få strategier til at komme videre i en konstruktiv og meningsfuld retning, hvor det gode samarbejde bliver et pejlemærke og arbejdsglæden gribes, når den dukker op.


Lær mere om:

  • Hvorfor og hvordan den menneskelige bevidsthed hverken er din ven eller fjende, og hvorfor den er en aktør, der ikke altid hjælper på den lange bane i det gode samarbejde.
  • Hvordan du kan slippe automatpiloten og vælge løsningsstrategier og kommunikationsstrategier med omhu.
  • Hvordan mindfulnessfærdigheder og værdiorientering kan hjælpe det gode samarbejde og arbejdsglæden på vej.

Kontakt mig​

Udfyld formularen med dine oplysninger og jeg vender tilbage hurtigst muligt. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt