"Some people go through life. Other people grow through life." 

- Hedy Schleifer

Undervisning, Kurser og Foredrag


Aktuelle undervisningstilbud

I 2019-2020 underviser jeg medarbejdere og ledere hos Livsstilscenter Brædstrup, Fysio- og Ergoterapien samt Ernæringsklinikken ved Regionshospitalet Horsens i Acceptance and Commitment Therapy. 

I uge 39 i 2020 underviser jeg for femte gang på ugekurset ACT now, der afholdes af Lægernes Uddannelses Forening. Du kan læse mere om kurset her

I 2020-2021 underviser Jens Wraa Laursen og jeg læger ved København Kommunes Misbrugsbehandling i Acceptance and Commitment Therapy. 

Book et foredrag eller kursus

  • Introduktion til ACT: Er både et foredrag og workshop målrettet faggrupper som fx læger, sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter og diætister, der ønsker at blive præsenteret for metoden Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Workshoppen er fx blevet afholdt for yngre læger i almen praksis i Aarhus, på Psykologisk Minikonference på Aalborg Universitet og for medarbejderne på Livsstilscentret i Brædstrup / Hospitalsenheden Horsens.

  • ACT og hverdagsglæde: Er både et foredrag og kursus om at leve i hverdagen med nærvær og omsorg, så vi ikke lever med et begrænset fokus på, at det snart er weekend eller ferie. Det er med andre ord et foredrag om at tage livet på sig og få mest muligt med sig, mens vi lever.

  • Brænd i dit liv uden at brænde ud: Er et foredrag målrettet arbejdspladser, personaleforeninger og andre, der måtte ønske at få viden om, hvad stress og udbrændthed er, og hvordan stress kan forebygges som en naturlig del af dagligdagen både hjemme og på arbejdspladsen.

  • Mindfulness i familien: Er et foredrag målrettet forældremøder i insitutioner, skoler og kirkernes konfirmandforældre. Foredraget sætter fokus på den travle hverdag, hvor det kan være en udfordring at være nærværende og bevare fokus på sine værdier og den retning man gerne vil I sit familieliv og giver konkrete eksempler på, hvordan Mindfulness kan hjælpe os til at skabe små stunder, hvor vi finder hinanden og kan vælge at leve efter de værdier vi har.

Skræddersyede foredrag og kurser

Hvis noget andet på min hjemmeside har fanget din interesse, er du velkommen til at kontakte mig med dine egne idéer.

Foredrag og kurser afstemmes altid efter den givne målgruppe. Når du booker et foredrag, har jeg derfor brug for at tale med dig om, hvem målgruppen er, hvad der kendetegner dem, og hvad præcist dine ønsker og forventninger er til foredraget.

Alle emner og foredrag kan udvides og gøres til tema- eller kursusdage, hvor jeg agerer inspirator og styrer processen efter behov. Prisen fastsættes efter opgavens indhold og omfang. 

Kontakt mig​

Udfyld formularen med dine oplysninger og jeg vender tilbage hurtigst muligt. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt