​Psykolog Vibeke Bie

v/Livsfabrikken

​Rosensgade 38D

8000 Aarhus C

Aktuelle kursustilbud

Uge 39 2021: ACT now - ugekursus for læger

I uge 39 i 2020 skulle jeg for 6. år undervise på ugekurset ACT now, der afholdes af Lægernes Uddannelses Forening. Du kan læse mere om kurset her. Kurset er selvfølgelig udskudt til efteråret 2021 pga. situationen med COVID-19. Hvis du er interesseret i kurset eller bare interesseret i ACT for læger og øvrigt sundhedspersonale, kan du overveje at lave en eftermiddag eller aften med din klinik eller supervisionsgruppe, hvor jeg kommer ud og holder oplægget "Introduktion til ACT" for jer. Læs mere her

21. - 23. januar 2021: ACT træning og compassion

Jens Wraa Laursen og jeg afholder i januar 2021 et eksklusivt 3-dages kursus for læger, der allerede er bekendt med ACT og som ønsker at styrke brugen heraf både i måden de møder sig selv på og i måden de støtter og hjælper deres patienter. Kurset afholdes på Hotel Vejlefjord og er den perfekte kombination af faglig fordybelse og egensomsorg. Læs mere om kurset her


ACT målrettet genoptræning og livsstilsforløb

I 2019-2020 underviser jeg medarbejdere og ledere hos Livsstilscenter Brædstrup, Fysio- og Ergoterapien samt Ernæringsklinikken ved Regionshospitalet Horsens i Acceptance and Commitment Therapy.

ACT målrettet misbrugsbehandling

I 2020-2021 underviser Jens Wraa Laursen og jeg læger ved København Kommunes Misbrugsbehandling i Acceptance and Commitment Therapy.

Kontakt mig pr mail eller telefon, hvis du eller din arbejdsplads er interesseret i at høre nærmere om lignende kurser og hvordan de kan målrettes jer.