​Psykolog Vibeke Bie

v/Livsfabrikken

​Rosensgade 38D

8000 Aarhus C


Book et foredrag eller kursus

Jeg holder hvert år forskellige foredrag og kurser rundt omkring i landet. Få inspiration til forskellige foredrag og kurser her:

Introduktion til ACT
​Er både et foredrag og workshop målrettet faggrupper som fx læger, sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter og diætister, der ønsker at blive præsenteret for metoden Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Workshoppen er fx blevet afholdt for yngre læger i almen praksis i Aarhus, på Psykologisk Minikonference på Aalborg Universitet og for medarbejderne på Livsstilscentret i Brædstrup / Hospitalsenheden Horsens.

ACT og hverdagsglæde
Er både et foredrag og kursus om at leve i hverdagen med nærvær og omsorg, så vi ikke lever med et begrænset fokus på, at det snart er weekend eller ferie. Det er med andre ord et foredrag om at tage livet på sig og få mest muligt med sig, mens vi lever.

Brænd i dit liv uden at brænde ud
​Er et foredrag målrettet arbejdspladser, personaleforeninger og andre, der måtte ønske at få viden om, hvad stress og udbrændthed er, og hvordan stress kan forebygges som en naturlig del af dagligdagen både hjemme og på arbejdspladsen.

Mindfulness i familien
​Er et foredrag målrettet forældremøder i insitutioner, skoler og kirkernes konfirmandforældre. Foredraget sætter fokus på den travle hverdag, hvor det kan være en udfordring at være nærværende og bevare fokus på sine værdier og den retning man gerne vil I sit familieliv og giver konkrete eksempler på, hvordan Mindfulness kan hjælpe os til at skabe små stunder, hvor vi finder hinanden og kan vælge at leve efter de værdier vi har.

 er den dag, der kommer igen og igen, og som har en tendens til at blive halvgrå og tyndslidt, hvis man ikke arbejder bevidst med at fylde glæde og livsenergi på den. Alle har deres udfordringer i dagligdagen – nogle sværere end andre, men samtidig er der stor forskel på, hvordan vi tackler dem.