"Some people go through life. Other people grow through life."

- Hedy Schleifer

Book et foredrag

Hvert år holder jeg forskellige oplæg rundt omkring i landet. Få inspiration herunder og bemærk, at jeg også udvikler og skræddersyr specifikke oplæg direkte til din arbejdsplads, forening eller anden organisation, der måtte ønske at få besøg af mig.

ACT introduktion

Er du en del af en monofaglig eller tværfaglig gruppe, der ønsker at blive præsenteret for Acceptance and Commitment Therapy (ACT) og få indblik i, hvordan  metoden kan bruges i jeres daglige virke? Jeg har undervist både læger, sygeplejersker, diætister, ergoterapeuter, fysioterapeuter, lærere, psykologer, pædagoger og socialrådgivere i Acceptance and Commitment Therapy og har således erfaring med en bred målgruppe af modtagere, der har en lige så stor bredde i kerneydelser og hvilke mennesker, de hver især hjælper. Noget af det spændende ved ACT er, at vi har med en metode at gøre, der er særdeles velegnet til alle slags samtaler, hvad end det er støttende samtaler, vejledning, coaching, supervision eller terapi og er således et fantastisk redskab til forståelse af og hjælp til mennesker i mange forskellige sammenhænge. 

Brænd i dit liv uden at brænde ud

​Ønsker I at få viden om, hvad stress og udbrændthed er, og hvordan stress kan forebygges som en naturlig, konstruktiv og endda meningsfuld del af hverdagen både hjemme og på arbejdspladsen? Brænd i dit liv uden at brænde ud er blevet holdt som foredrag og oplæg til dialog på mange forskellige slags arbejdspladser herunder også i lægeklinikker. 

Hverdagsglæde

Hverdagsglæde handler om at være den man drømmer om at være - hvad end det måtte være et tålmodigt, taknemmeligt, nysgerrigt eller engageret menneske. Hverdagsglæde handler også om kontakten til det, der sker lige nu og her, så vi ikke lever med et begrænset fokus på, at det snart er weekend eller ferie. Det er med andre ord et foredrag og et oplæg til dialog om at tage livet på sig, mens det er vores at leve. ​

Kronisk lidelse, identitet og vitalitet

Livet med en kronisk lidelse har både fællestræk på tværs af lidelser og mennesker og nogle særtræk specifikt for den enkelte lidelse og det enkelte menneske. Dette foredrag bygges derfor op målrettet de mennesker, det er tiltænkt og omhandler således både fællestræk og specifikke udfordringer. Fælles for foredragene er ofte, at vi sammen kigger hen imod et liv, der er mere styret af værdier og drømme end lidelse og sygdom.

Mindfulness i familien

​Foredraget sætter fokus på den travle hverdag, hvor det kan være en udfordring at være nærværende og bevare fokus på den person man egentlig gerne vil være som forælder. Jeg giver konkrete eksempler på, hvordan Mindfulness kan hjælpe os til at skabe små stunder, hvor vi finder hinanden og kan vælge at leve efter de værdier vi har som forældre og som familie. Velegnet til forældremøder i daginstitutioner, på skoler og foreninger. 

Kontakt mig​

Udfyld formularen med dine oplysninger og jeg vender tilbage hurtigst muligt. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt