"Intet er helt selvfølgeligt. Alt er nyt og mærkværdigt. Intet er omsonst. Alt har sin tid, som er nu."

- Benny Andersen

Emner til inspiration

Hvert år holder jeg oplæg, foredrag og kurser rundt omkring i landet. Få inspiration herunder og bemærk, at jeg også udvikler målrettede oplæg direkte til din arbejdsplads, forening eller anden organisation, der måtte ønske at få besøg af mig. Det kan du læse mere om her.

ACT introduktion

Er du en del af en monofaglig eller tværfaglig gruppe, der ønsker at blive præsenteret for Acceptance and Commitment Therapy (ACT) og få indblik i, hvordan metoden kan bruges i jeres daglige virke? Jeg har undervist både læger, sygeplejersker, diætister, ergoterapeuter, fysioterapeuter, lærere, psykologer, pædagoger og socialrådgivere i Acceptance and Commitment Therapy og har således erfaring med en bred målgruppe af modtagere, der har en lige så stor bredde i kerneydelser og hvilke mennesker, de hver især hjælper. Noget af det spændende ved ACT er, at vi har med en metode at gøre, der er særdeles velegnet til alle slags samtaler, hvad end det er støttende samtaler, vejledning, coaching, supervision eller terapi og er således et fantastisk redskab til forståelse af og hjælp til mennesker i mange forskellige sammenhænge. Du kan læse lidt mere om min brug af ACT her.

ACT målrettet genoptræning og livsstilsforløb

I mit virke som psykolog tilknyttet Regionshospital Horsens Livsstilscenter i Brædstrup har jeg fået omfattende viden om og erfaring med patienter i genoptræning og livsstilsforløb. Det er patienter med særligt vanskelige genoptræningsforløb, patienter med diabetes, hjertekarsygdom, KOL eller svær overvægt. Disse patienter møder man især i den almene lægepraksis og hos fysioterapeuterne, hvor mange hurtigt konfronteres med, at der er nødvendigt at kunne arbejde med patienternes psykologiske fleksibilitet for at kunne opnå resultater i forhold til deres fysik og helbred. Jeg har derfor undervist fysioterapeuter, ergoterapeuter, diætister, sygeplejersker og læger i at integrere Acceptance and Commitment Therapy i deres daglige arbejde med deres patienter. 

ACT målrettet misbrugsbehandling

I 2020-2021 underviser Jens Wraa Laursen og jeg lægerne ved København Kommunes Misbrugsbehandling i Acceptance and Commitment Therapy. ACT har vist sig effektiv overfor misbrug generelt, hvilket særligt kobles til kombinationen mellem at styrke patientens evne til villigt at opleve uønskede følelser og impulser uden at handle herpå alt imens patienten støttes i at få øje på det større billede og træne færdigheder, der kan understøtte dette: Nemlig at gøre livet værd at leve.​​

​​Brænd i dit liv uden at brænde ud

​Ønsker du at få viden om, hvad stress og udbrændthed er, og hvordan stress kan forebygges som en naturlig, konstruktiv og endda meningsfuld del af hverdagen både hjemme og på arbejdspladsen? Brænd i dit liv uden at brænde ud er blevet holdt som foredrag og oplæg til dialog på mange forskellige slags arbejdspladser herunder også i lægeklinikker. Du kan læse mere om mit arbejde med stress og trivsel her.

Kronisk lidelse, identitet og vitalitet

​Livet med en kronisk lidelse har noget til fælles på tværs af lidelser og mennesker og noget der er specifikt udfordrende for den enkelte lidelse og det enkelte menneske. Dette foredrag bygges derfor op målrettet de mennesker, det er tiltænkt og omhandler således både fællestræk og specifikke udfordringer. Fælles for foredragene er ofte, at vi sammen kigger hen imod et liv, der er mere styret af værdier og drømme end lidelse og sygdom. Du kan læse mere om mit arbejde med fysiske sygdomme og kroniske lidelser her.

Nærvær i familien

​Foredraget sætter fokus på den travle hverdag, hvor det kan være en udfordring at være nærværende og bevare fokus på den person man egentlig gerne vil være som forælder. Jeg giver konkrete eksempler på, hvordan Mindfulness kan hjælpe os til at skabe små stunder, hvor vi finder hinanden og kan vælge at leve efter de værdier, vi har som forældre og som familie. Velegnet til forældremøder i daginstitutioner, på skoler og foreninger. Du kan læse mere om mit arbejde med mindfulness her.

Kontakt mig​

Udfyld formularen med dine oplysninger og jeg vender tilbage hurtigst muligt. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt